Kliko

 1. Standart Tirane, Studio Arkitekture

  Studio e Arkitektures "Doni Constructions Sh.p.k." ka vite qe operon ne fushen e projektimit dhe arredimit te ambienteve si BAR, RESTORANTE dhe APARTAMENTE.
  Kapaciteti jone konsiston ne projektim ,ndertimin si dhe rikonstruksionin e ketyre tipologjie hapesirash. Jemi te specializuar ne "Interior Design".

  Sherbimet :
  - Projekt dhe ndjekje punimesh
  - Ndertim, zgjerim Lokali
  - Konstruksione Metallike
  - Punime me sandwich dekorativ ose me gips cimentato ne fasade
  - Punime gipsi ne interier
  - Punime me dru, endief ne tavanore dhe ne banak
  - Perdorimi i elementeve ndricues bashkohor
  - Arredim me karrige, tavolina, Banak sipas pelqimit
  - Instalime elektrike, Idraulike
  - Garanci punimesh.

  Na kontaktoni ne :
  email : doniconstructions@gmail.com
  cel : +355693236976
  Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: 18838630_1537292219628378_1633889895_o.jpg
S: 339
Madhesia: 21.8 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: 18901934_1537292136295053_304419501_o.jpg
S: 290
Madhesia: 16.8 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: or_knTuUVeZjTX2_9wCF-goBF_rcI5IIZDrueobFhEo.jpg
S: 1382
Madhesia: 15.4 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: E4CFOD26F9d-LaLejTXtz4aJe-ipIgHyhvLt-qWctfI.jpg
S: 1300
Madhesia: 19.9 KB