Vila 12 ofron vend pune
Banakjere

Te kete eksperienca mbi 3 vjet ne bare te nivelit mesatar e lart,
Te jete e komunikueshme dhe e shkathet,
E pergjegjsme ne pune dhe korrekte
E disponueshme per turnet
Paraqitje te rregullt fizike
Te interesuarat te kontaktojne ne nr cel 0696077705 ose 0696070651