Filluan regjistrimet ne Programin 1 vjeēar Art Dizain & Produksion DigitalShkolla e Efekteve Vizuale pranė Institutit “Leonardo Da Vinci”Programet e lendeve jane ndetuar referuar shkollave me ne ze te fushes se kinematorafise dhe arteve vizuale nder te cilat mund te permendim "The Gnomon School " ne Hollivud.Programi shtrihet ne 12 muaj dhe ne perfundim studentet do jene te afte te vene ne perdorim njohurite e mara ne shume sektore te artit si: Kinematografi, Reklama Televizive, Lojrat Elektronike, Filmat e Animuar, Studio Grafike etj.Programi dhe LendetMuaji 1 Photoshop for Digital Production Figure Drawing Overview of Visual Effects and Games Perspective Visual Communications 1 Art History 1Muaji 2 Visual Communications 2 Anatomy Costumed Figure Drawing Graphic Design Character Sculpture 1 Art History 2Muaji 3 Zoological Drawing Storyboarding Character Design Product Design Color Theory and Light Design HistoryMuaji 4 Digital Painting Creature Design Environment Design Vehicle Design Character Sculpture 2 Film HistoryMuaji 5 Introduction to 3D with Maya Introduction to Compositing Texturing and Shading 1 Advanced Character Design Advanced Digital Painting History of Visual EffectsMuaji 6 Hard Surface Modeling 1 Motion Graphics Texturing and Shading 2 Animation and Visual Effects History and Principles of Animation Gesture DrawingMuaji 7 Surface Modeling Hard Surface Modeling 2 Lighting and Rendering with Mental Ray Digital Sculpting Character Sculpture 3 Character DevelopmentMuaji 8 Character Modeling and Sculpting Lighting and Rendering with V-Ray Art of Compositing Hard Surface Texturing and Shading Digital Photography Visual StructureMuaji 9 Creature Modeling and Sculpting Character Kinematics Look Development Character Texturing and Shading Expressions and Scripting Advanced CompositingMuaji 10 Character Creation for Games Character Skinning Cinematography for Visual Effects Environment Creation for Games Digital Sets Scripting for ProductionMuaji 11 Demo Reel (6 Credits) Career Realities Introduction to Unreal Facial RiggingMuaji 12 Demo Reel (6 Credits) Interview and Resume Workshop (5 week) Business of Production (5 week) Commercial Production Techniques Cloth, Hair and Fur (5 week) Shave and a Haircut (5 week)Tel. : 0673635750 / 0697501434