Kerkesat per cilesite e kandidateve jane

Kandidati duhet te njohe shume mire, ne te folur dhe ne te shkruar gjuhen angleze.
Te kete eksperience pune mundesisht ne call center-inbound&outbound.
Te kete njohuri te mira te programeve baze kompjuterike.
Te jete krijues dhe te kete guxim per te cuar idete e tij/saj perpara.
Te kete aftesi per te punuar ne grup.Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV-ne e tyre ne adresen Elektronike:

jobs.elitetr@gmail.com