Kerkohet Mesuese Cikli Fillore

Preferojme te kene eksperience pune mbi 8 vjet
ne arsimin shteteror apo edhe ate privat.
Duhet te kete njohuri per Kompjuterin dhe Anglisht.

Dergoni CV me foto ne adresen e e-mailit: kristaqrama@live.comTel. : 04 244 13 13

Cel. : 067 20 40 202