Shiten dy fjalore Greqisht - Shqip dhe Shqip - Greqisht me cmim 7000 Lek te reja secili. Jane te rinj dhe jane fjaloret me te medhenj ne qarkullim me autor Niko Gjini te cilet perdoren dhe ne Fakultetin e Gjuheve te Huaja.

alex.ander333@yahoo.it