Ne po ju kerkojme!
Investoni ne te ardhmen tuaj!
Beni nje investim te vogel per veten.
Eshte nje investim i vogel fitimin e te cilit do ta shijoni gjate gjithe jetes.
Beni
nje hap te vogel para drejt nje jete me te mire.

Kurset per nxenesit e rritur zhvillohen me metoden e botuar ne vitin 2015 "Speak out",
fituese e cmimit "ESU" ne vitin 2012 si metoda me e mire per mesimin e gjuhes angleze per kete vit.

Eshte nje metode e perbere nga 6 nivele qe rrit sigurine e nxenesve ne te folur,
lexim, degjim dhe shkrim duke perdorur materiale autentike nga BBC-ja.
Me nje sere materialesh ekstra ajo ploteson nevojat e cdo nxenesi nepermjet situatave te jetes se perditshme
duke ndihmuar ne kalimin e pengeses mes mesimit ne klase dhe botes reale.https://www.facebook.com/qendraoptima/

Materialet video autentike nga BBC-ja ofron mundesine me te mire per te nxitur te folurin ne klase.
Nxenesit do te kene edhe CD-Rom per te praktikuar njohurite ne menyre individuale ne shtepi.
Para fillimit te kursit testohet niveli i studentit
Kursi zhvillohet ne 6 nivele Starter, elementary, pre-intermediate, intermediate, upper-intermediate, advanced.
Mesimi zhvillohet 3 here ne jave ne seanca prej 90 minutash ose intensivisht
Nivelet zgjasin 36 seanca.

Kontaktoni ne: sekretaria@qendraoptima.com
albperkthime@gmail.com

cel: 0695610926
http://www.qendraoptima.com/kurse-te...gjuha-angleze/
https://www.facebook.com/qendraoptima/