Ne po ju kerkojme!

Investoni ne te ardhmen tuaj! Beni nje investim te vogel per veten.
Eshte nje investim i vogel fitimin e te cilit do ta shijoni gjate gjithe jetes.
Beni
nje hap te vogel para drejt nje jete me te mire.

Kurset per nxenesit e rritur zhvillohen me metoden e botuar ne vitin 2015 "Speak out",
fituese e cmimit "ESU" ne vitin 2012 si metoda me e mire per mesimin e gjuhes angleze per kete vit.

Eshte nje metode e perbere nga 6 nivele qe rrit sigurine e nxenesve ne te folur, lexim, degjim dhe shkrim
duke perdorur materiale autentike nga BBC-ja.

Me nje sere materialesh ekstra ajo ploteson nevojat e cdo nxenesi nepermjet
situatave te jetes se perditshme duke ndihmuar ne kalimin e pengeses mes mesimit
ne klase dhe botes reale.

Materialet video autentike nga BBC-ja ofron mundesine me te mire per te nxitur te folurin ne klase.
Nxenesit do te kene edhe CD-Rom per te praktikuar njohurite ne menyre individuale ne shtepi.

Para fillimit te kursit testohet niveli i studentit
Kursi zhvillohet ne 6 nivele Starter, elementary, pre-intermediate, intermediate, upper-intermediate, advanced.

Mesimi zhvillohet 3 here ne jave ne seanca prej 90 minutash.
Nivelet zgjasin 36 seanca.

Kontaktoni ne: albperkthime@gmail.com
nr. cel: 0695610926
http://www.qendraoptima.com/kurse-te...gjuha-angleze/