"Qendra Europiane e Studimit” ofron kurse te gjuhes italiane per call center dhe kurse pergatitore per provimin "ROMA 3" dhe "Celi 3", te cilet jane te detyrueshem per studentet shqiptare qe deshirojne te vazhdojne studimet ne Universitetet Italiane.

Testimi i Celit ose Roma 3, permbledh 4 temat kryesore gjuhesore;leximin,shkrimin,degjimin dhe te foluren.Gjate ketij kursi do te punohet me gramatiken italiane ne menyre intensive ne seancat e para dhe ne ato ne vazhdim.

Qellimi i ketij kursi eshte qe me pare te riforcohen njohurite e fituara nga kursanti gjate leximeve, kuptimet, tregimi i materialit ekzistues te marre nga gazetat, librat, revistat. Kursanti do te mesoje te shkruaje esse ne gjuhen italiane, ne fillim me udhezimet e mesuesit dhe me ne fund ne menyre krejt te pavarur.
Ne fund do te punohet me kasetat e degjimit per te ndihmuar kursantin ne kuptimin e teksteve te regjistruara.Kjo pjese ploteson edhe proven e fundit qe kursanti duhet te kaloje per te perfunduar kursin pergatitor.

RREGJISTRIMET BEHEN PRANE QENDRES SONE CDO DITE :E HENE-E SHTUNE ORA 09.00-20.00. JU MIREPRESIM!

QENDRA EUROPIANE E STUDIMIT NR.1
RR. DON BOSKO
PALL. TID
SH.A, KATI 2, AP.10


QENDRA EUROPIANE E STUDIMIT NR.2
RR. TEODOR KEKO, UNAZE E RE
PALL. ALES, SHK.1, KATI 2,AP 3

(Rrethrrotullimi i ri, mbi dyqanin e Vodafonit