Kodrina Restaurant & Bar kerkon te punesoje Kuzhinier, kandidati duhet te plotesoje kushtet e meposhtme:

  • Njohje e kuzhines tradicionale, mesdhetare e moderne
  • Te kete eksperience pune te pakten 3 vjet dhe referenca
  • Diplome ose certifikim ne fushen e Kulinarise do te perbente nje avantazh
  • Njohjuri mesatare ne te pakten nje gjuhe te huaj.


Per aplikime ju lutem dergoni nje cv me foto ne: kodrina.restaurant@gmail.com
Numer kontakti: +355 696809808
Adresa: Rruga Nacionale Tirane-Elbasan, (300 pasi kalon TEG )