QENDRA EUROPIANE E STUDIMIT, KERKON TE PUNESOJE PART TIME NJE MESUESE KOMPJUERI
ME KETO KARAKTERISTIKA:

- TE KETE EKSPERIENCE NE MESIMDHENIEN E PROGRAMEVE KOMPJUTERIKE.
- TE JETE E DISPONUESHME NE ORARET E PASDITES
- TE JETE KORREKTE DHE E KOMUNIKUESHME.

TE INTERESUARIT TE DERG CV NE ADRESEN:
E-MAIL:info.esc2008@gmail.com ose te tel ne nr 0697294402