jemi nje grup muzikor me kengetare femer,mosha 20-24,
luajme muzike pop,funky,blues, rock & roll, rock,balada,piano bar, etj.

kerkojme te punesohemi ne ndonje ambjent ku mund te luajme muzike live.

si dhe kerkojme nje MENAXHER MUZIKOR, qe na mundeson ambjentet ku te luajme muzike live dhe ai mban % e tij.

kush eshte i interesuar te na shkruaje ne kete adrese e-maili rubrika12@live.com ose ne kete nr celi: 0664103000
ju faleminderit