Ofrojme vende pune si operator/e ne gjuhen Italiane,Angleze,Franceze,Gjermane ofrojme kushte te mira per punonjesit,infrastrukture moderne,dhe pagese te mire

Tel. : +355 44 50 40 99

Cel. : +355 69 63 07 189