POZICIONE PUNE BRENDA VENDIT

JANAR 2013


Prej 2004, ANDE-LM® ka mundur te asistoje mijera kandidate per mundesite e punesimit brenda vendit. Prezantojme profile nga me te ndryshmet duke ju garantuar selektim per kompani punedhenese serioze, prestigjioze dhe nderkombetare, kundrejt kontratave te rregullta te punes sipas ligjit Shqiptar.

Kete muaj ju prezantojme profilet e meposhtme per selektim me Urgjence:

Ų Credit Analyst (Analist Kredie)
Pozicion i ofruar nga nje kompani prestigjioze e huaj me natyre financiare me aktivitet shume vjecar ne Shqiperi. Kandidati duhet te zoteroje njohurite perkate te profilit. Vleresohet pozitivisht eksperienca e meparshme bankare ne kete sektor. Kerkohet dinamizem, prakticitet, korrektesi dhe integritet ne pune.

Ų Sales Manager (Manaxher Shitje)
Pozicion i larte ekzekutiv ofruar nga kompani nderkombetare e cila ndjek shitje produkti dhe sherbimi. Kandidati duhet te kete minimalisht 5 vjet eksperience ne kete fushe dhe sidomos ne sektorin e prokurimeve apo shitjeve bankare. Duhet te ofroje problem-zgjidhje, ndjekje te shume detyrave, pergjegjesi, etike pune dhe integritet.

Ų Inxhinier Mjedisi (Civil Engineering)
Institucion nderkombetar me eksperience ne implementimin e projekteve te medha Europiane kerkon ekspert te fushes me njohuri te shkelqyera te gjuhes Angleze dhe te raportimit me shkrim. Kandidati duhet te ofroje profesionalizem, autonomi ne pune, integritet te larte, aftesi te mira komunikimi dhe organizimi per plotesimin e gjithe detyrave kompetente.

Ų Inxhinier Transporti (Transport Engineering)
Institucion nderkombetar me eksperience ne implementimin e projekteve te medha Europiane kerkon ekspert te fushes me njohuri te shkelqyera te gjuhes Angleze dhe te raportimit me shkrim. Kandidati duhet te ofroje profesionalizem, autonomi ne pune, integritet te larte, aftesi te mira komunikimi dhe organizimi per plotesimin e gjithe detyrave kompetente.

Ų Inxhinier Biokimik (Bio-Chemical Engineering)
Institucion nderkombetar me eksperience ne implementimin e projekteve te medha Europiane kerkon ekspert te fushes me njohuri te shkelqyera te gjuhes Angleze dhe te raportimit me shkrim. Kandidati duhet te ofroje profesionalizem, autonomi ne pune, integritet te larte, aftesi te mira komunikimi dhe organizimi per plotesimin e gjithe detyrave kompetente.

Ų Inxhinier Materialesh (Material Engineering)
Institucion nderkombetar me eksperience ne implementimin e projekteve te medha Europiane kerkon ekspert te fushes me njohuri te shkelqyera te gjuhes Angleze dhe te raportimit me shkrim. Kandidati duhet te ofroje profesionalizem, autonomi ne pune, integritet te larte, aftesi te mira komunikimi dhe organizimi per plotesimin e gjithe detyrave kompetente.


Nese gjeni interes per vendet e punes me lartpermendur:

Ju ftojme te dergoni nje CV profesionale te detajuar me fotografi sebashku me nje Leter Motivimi ku te specifikoni per cilin pozicion aplikoni dhe perse, ne adresen:
INFO@ANDE-LM.COM.AL
ose te perditesoni CV.ne tuaj nese jeni regjistruar prane ANDE-LM® .