Tirane, kerkohet menaxher shitje


Tirane, ofroj vend pune PIRUNIST


Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitje / Magazinier


Tirane, ofroj vend pune part time Ndihmes Kuzhiniere


Tirane, ofroj vend pune Instruktor praktike ne Autoshkolle.


Tirane, ofroj vend pune Arkitekte


Tirane, ofroj vend pune Sviluppatore Web PHP e Magento


Tirane, ofroj vend pune Laborante Mjekesore


Tirane, ofroj vend pune Ekonomiste


Tirane, ofroj vend pune Frezator


Tirane, kerkohet Edukatore


Tirane, ofroj vend pune INXHINIER NDERTIMI


Tirane, kerkohet Inxhinier/e Mjedisi


Durres, ofroj vend pune MENAXHER/E MARKETINGU


Tirane, ofroj vend pune Bojaxhi


Tirane, ofroj vend pune Specialist Reklamash


Tirane, ofroj vend pune Arkitekt dhe urbanist


Shkozet, Ofroj vend pune Punetor per makinerit CNC


Tirane, ofroj vend pune Kuzhinier/e


Tirane, ofroj vend pune Konsulent Marketingu, Menaxher Shitje, Menaxher i Burimeve Njerezore


Tirane, ofroj vend pune asistente


Tirane, ofroj vend pune Teknik


Tirane, ofroj vend pune Specialist ne punime hekuri


Tirane - Marketing Asistente


Tirane, ofroj vend pune Specialist/e transporti


Tirane, ofroj vend pune Java Developer


Tirane, ofroj vend pune Inxhinier ndertimi / Arkitekt


Tirane, ofroj vend pune Project Manager


Tirane, ofroj vend pune Freelancer videographer


Tirane, ofroj vend pune Drejtor Shoqerie Tregetare


Tirane, ofroj vend pune Teknik ne fushen e elektronikes


Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Ndertimi


Tirane, ofroj vend pune Mjek/e Stomatologe


Tirane, ofroj vend pune Makiniste, Pergjegjese, Kontrollore


Tirane, ofroj vend pune Support Online me eksperiencė nė marrėdhėnie me klientin


Tirane, ofrohet vend pune farmaciste part time


Tirane, ofroj vend pune Gazetare Operatore


Tirane, ofroj vend pune Agjensi udhetimesh


Durres, kerkohet Drejtues Prodhimi ne Fabrike


Tirane, ofroj vend pune Drejtor i Pergjithshem


Tirane, ofroj vend pune Inxhinier Ndertimi ne fushen e Vleresimit te Pasurive te Paluajtshme