REGJISTROHUNI ne kurse private ne gjuhen Angleze "Cambridge&Michigan"
1. Profesionalizem i larte ne mesimdhenie
2. Puna ne grup me jo me shume se 6 deri 8 persona
3. Metoda bashkekohore audio-vizuale per te gjitha nivelet
4. Provimi i Certifikuar nga universiteti i Michiganit,USA
5. I njohur ne te gjitha institucionet kombetare dhe nderkombetare
6. Provimi i vlefshem me afat kohor per te GJITHE JETEN

NIVELET E KURSIT
1- Fillestar
2- Paramesatar
3- Mesatar
4- Pergatitje speciale per provim

STRUKTURA E KURSIT
- 12-13 ore ne muaj
- 3-4 muaj per nje nivel
Pagesa 5000 leke ne muaj

Adresa: "Cambridge&Michigan"
Blloku: "Komuna e Parisit"
Kthesa e pare majtas
Pallati tek SIGMA
TIRANE

Cel. 0674096753
E-mail: kadrigega@yahoo.com

Cel. : 0674096753