Jepni njė pėrshkrim tė shkurtėr mbi pėrmbajtjen e faqes tuaj.

Mos harroni tė jepni linkun e faqes, me qėllim qė lexuesi vetėm ta klikoj atė
p.sh:

www.njoftime.com

ju mund te vendosni edhe logon tuaj p.sh:
-------------------------------------------------------------
Ne lidhje me:
Shkembime Banner + Projekti "rrjeta"

Kėtu gjeni spotet dhe kodet pėr projektin rrjeta! -> shkėmbe banner + lidhu!


HTML Code:
  <!-- Fillimi i Programit te Partneritetit - Ju lutemi te mos ndryshoni parametrat e ketij Hyperlinku -->
  <a href="http://www.njoftime.com" target="_blank">
  <img src="http://www.njoftime.com/images/misc/njoftime_logo.gif" border="0" alt="Oferta dhe Shitblerje" 
 
  width="179" height="49"></a><br>
  <!-- Fundi i Programit te Partneritetit -->


HTML Code:
  <!-- Fillimi i Programit te Partneritetit - Ju lutemi te mos ndryshoni parametrat e ketij Hyperlinku -->
  <a href="http://www.njoftime.com" target="_blank">
  <img src="http://www.njoftime.com/images/misc/kerko_njoftime_oferta.gif" border="0" alt="Oferta dhe Shitblerje" 
 
  width="468" height="60"></a><br>
  <!-- Fundi i Programit te Partneritetit -->


HTML Code:
  <!-- Fillimi i Programit te Partneritetit - Ju lutemi te mos ndryshoni parametrat e ketij Hyperlinku -->
  <a href="http://www.njoftime.com" target="_blank">
  <img src="http://www.njoftime.com/njoftime.gif" border="0" alt="Oferta dhe Shitblerje" 
 
  width="190" height="110"></a><br>
  <!-- Fundi i Programit te Partneritetit -->HTML Code:
  <!-- Fillimi i Programit te Partneritetit - Ju lutemi te  mos ndryshoni parametrat e ketij Hyperlinku -->
  <a href="http://www.njoftime.com" target="_blank">
  <img src="http://www.njoftime.com/njoftime_animation.gif" border="0" alt="Oferta dhe Shitblerje" 
 
  width="190" height="49"></a><br>
  <!-- Fundi i Programit te Partneritetit -->