+ publiko njoftimin/oferten!

 1. Standart AL, Tiranė ofroj Dyer per shtepi nga SH.B.A.

  lloji i njoftimit. : ofroj

  Shteti............: AL,

  Qyteti............: Tiranė
  1. Ne se jeni te interesuar te blini Dyer shtepie te cilesise Amerikane. Me shumice dhe me cmim te leverdishem. Dyer te brendeshme ose dyer kryesore metalike ose per villa.
  2. Dyert jane te Reja dhe te vendosura ne palleta gati per tu transportuar bashke me kasat.Permasat behen sipas porosise tuaj.Dyert e brendeshme dhe te jashtme jane shume te leverdishme per firma ose individe qe ndertojne pallate me shume kate.Porosia duke filluar nga 200 e lart --- si pas leverdise tuaj per dyer drurit dhe 100 cope e lart per hekurit.
  3. Gjithashtu veshje te ndryeshme per shtepi qe,zevendeson suvatimet dhe shtepite duken shume te bukura nga jashte,ose per perdorim ne veshjen e mureve te brendeshme. Ngjyrat jane te ndryshme, per me shume informacion,ose per cmimet e tyre mos hezitoni te email ose te telefononi si poshte
  Chris_Exp@msn.com
  u aktualizua nga Christ 04.04.2006