1. #1

  Standart SHQIPERI, VETEPUNESIM NE BUJQESI : SI MUND TE FITONI 1000 EURO/MUAJ ME KULTIVIMIN E KERMILLIT BIO - Part Time.

  FIRME FRANCEZE ME 40 VJET TRADITE DHE EXPERIENCE PUNE ,KERKON TE BLEJE NGA FERMERE SHQIPTARE KERMILL BIO ,TE KULTIVUAR NE FERME.
  PER KETE DUHET QE FERMERI TE KETE TE PAKTEN 1000 m2 TOKE BUJQESORE, FUSHORE OSE KODRINORE TE VADITSHME DHE TE BLEJE VETEM NJEHERE SASINE MINIMALE TE RASATIT TE KERMILLIT QE FILLON NGA 2000 EURO.
  TE ARDHURAT VJETORE MUND TE SHKOJNE DERI 10.000 EURO NE VIT PER KETE SIPERFAQE TOKE. NUK KA KUFIZIM PER ZGJERIMIN E SIPERFAQES DHE TE PRODHIMIT PASI VITIN E DYTE FERMERI DISPONON RASATIN E VET.
  FIRMA OFRON TEKNOLOGJINE E DUHUR, RASAT KERMILLI CILESOR E TE PERZGJEDHUARA ASISTENCE TE VAZHDUESHME DHE BLERJEN E PRODHIMIT .
  PERIUDHA E AKTIVITETIT ZGJAT 8 MUAJ CDO VIT.(MARS-TETOR) ME NJE IMPENJIM MINIMAL 1-2 ORE NE DITE. PREFEROHEN PERSONA QE KANE EKSPERIENCE NE PUNET E BUJQESISE (PUNIME TOKE,MBJELLJE BIMESH ETJ.) DHE BLEGTORISE (MBAJTJE BAGETIE NE STALLE ETJ) DHE QE MUND TE MEREN VETE ME KETE AKTIVITET OSE TE AFERMIT E TYRE.
  PER NJE INFORMACION ME DETAJUAR TE PLAN-BIZNESIT PER KETE AKTIVITET DERGONI NJE EMAIL ME EMRIN TUAJ, ZONEN KU MENDONI TA NGRINI FERMEN, SIPERFAQEN E TOKES QE DISPONONI, ADRESEN TUAJ TE EMAIL DHE NJE NR. CEL. DO TE KONTAKTOHEN VETEM PERSONAT QE PLOTESOJNE KUSHTET E MESIPERME.
  FIRMA NUK OFRON VENDE PUNE , AS BASHKPUNIME DHE AS NUK MERR TOKA ME QERA, POR VETEM SHET DHE BLEN ME PARA NE DORE KERMILLIN BIO. PRANDAJ JANE TE LUTUR TE KONTATOJNE VETEM ATA QE DISPONOJNE KAPITALIN E NEVOJSHEM

  PER NJE TAKIM
  KONTAKTONI NE EMAIL : kermilli.bio@gmail.com

  klikoni foton pėr ta zmadhuar klikoni foton pėr ta zmadhuar Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: SC20120417-120658.jpg
S: 10326
Madhesia: 74.5 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: SC20120417-120633.jpg
S: 10836
Madhesia: 93.3 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: SC20120417-120857.jpg
S: 7643
Madhesia: 82.1 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: SC20120417-120601.jpg
S: 11391
Madhesia: 85.5 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: SC20120616-213542.jpg
S: 10524
Madhesia: 103.4 KB