http://albaniaheritage.com/


Koleksioni me i madh online i produkteve tradicionale per veshje popullore origjinale dhe te prodhuara rishtazi (me cmime te leverdisshme), suvenire, produkte te rralla dhe sixhade shume vjecare.

Kostume Popullore Origjinale mbi 100 vjecare, punim dore, ose imitime te tyre nga zona e veriut, Shqiperi e mesme dhe e jugut./
Old Original, new hand made and imitation of Folk & Traditional Costumes and Wear from North, Middle & South Albania.


Shiten kostume popullore origjinale te zonave te ndryshme te veriut dhe te jugut : Mirdite, Zadrime, Tropoje, Shkoder, Malsi e Madhe si edhe zona te tjera te Shqiperise per femra, meshkuj e femije.
Gjithashtu shiten edhe pjese te ndryshme veshjesh nga keto zona, sixhade etj.

For sale original and copies of North, Middle and South Albania folk and traditional female, male and children costumes and wear. For sale also in parts.

Tel: +355692178865

Email: info@albaniaheritage.com