WOW CLUB kerkon te punesoje nje person qe te kete njohuri dhe eksperjence ne fushen e menaxhimit te clubit te nates, te dije te organizoje party, etj.
Pagesa do jete me perqindje shume e kenaqshme, ne varesi te xhiros se darkes.
Te interesuarit mund te paraqiten cdo mbazdite te WOW ClUB i cili ndodhet te kryqezimi i selvise.

Tel.0692555463Cel. : 0692555463