ORGANOZOJ NGRITJEN E FERMAVE PER KULTIVIMIN E KERMILLIT..TEKNOLOGJI FRANCEZE E AVANCUAR DHE INTENSIVE(DMTH EVITIMI I PROCESEVE TE LINDJES NE MENYRE NATYRALE ,POR ME VEZE TE GATSHME GATI PER RRITJE)E CILA TE MUNDESON SHKURTIMIN E KOHES SE RRITJES DHE DHE MARJEN E MAKSIMUMIT TE PRODHIMIT.(MIN 3 TON PER DYN NE 5 MUAJ).EKSPERIENCE NE TREG.BLERJEN E PRODHIMIN PO NGA NE.LIKUJDIM TE MENJEHERSHEM PER SASINE E PRODHUAR.AVANTAZH I KESAJ TEKNOLOGJIE ESHTE SE NUK DUHEN SASI TE MEDHA TOKE POR MAKSIMUMI 6(DYNYM).NXJERJA E INVESTIMIT ESHTE E MUNDUR QE VITIN E PARE TE PRODHIMIT PLUS FITIMI JUAJ.

Cel. : 0682063600 skenderaga.partenrs@yahoo.com. tirane. ALBANIA