Qendra Dimension "Fizioterapi & Spa" (pjese e shoqerise Avance shpk) ofron sherbime Fizioterapie, Spa-je dhe Estetike, e vendosur ne Rr. Beqir Luga kerkon te punesoje KORDINATORE PER QENDER SPA & ESTETIK qe ploteson kushtet e meposhtme.

1.Te kete eksperience pune ne Qendra SPA-je & Estetike
2.Te kete njohuri te mira mbi administrimin e inventarit
3.Te jete e komunikueshme
4.Te flase shume mire Anglisht
5.Te njohe programet baze te kompjuterit
6.Mosha deri ne 30 vjeē


Te interesuarit te dergojne CV-in e tyre me fotografi ne adresen email anovruzaj@avance.al