Mega Internet &Solution

ofrohen vende pune si me poshte:-Operatore telefonike te gjuhes italiane

Me experience pune minimumi 6 muaj

Te flasin rrjedhshem gjuhen italiane

Te perdorin programet baze te kompjuterit

Telemarketing me produkte telefonike

Motivim dhe dėshire pėr punė


-Supervizor

Me experience minimumi 1 vjecare ne call center

Te kete frymen e punes ne grup

Te njoh shkelqyeshem gjuhen italiane

Te njohe programet kompjuterike

Fushate telemarketing me produkte telefonike


-Back office per call center

Me experience minimumi 1 vjecare ne call center

Te kete frymen e punes ne grup

Te njohe shkelqyeshem gjuhen italiane

Te njohe programet kompjuterike

Rezymeja juaj duhet tė shoqėrohet me

fotografinė ne adresen :info@mega-group.al