Albacall

Kliko

Kliko
kliko

kėrko:

Type: Posts; User: Trinity.al; Fjala/-ėt kyēe:

Faqja 1 nga 2 1 2

kėrko: Kėrkimi zgjati 0.01 Sekonda.

 1. Tirane, ofroj vend pune part time sanitare per shtepi dhe zyra

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Agjencia e ndermjetesimit Trinity, kerkon te punesoje sanitare part time

  Kandidatja duhet te permbushe kriteret e meposhtme:

  1....
 2. Tirane, salloni i bukurise "Deni&Dori" kerkon te punesoje parukiere dhe ndihmese parukiere

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Agjencia e ndermjetesimit Trinity, kerkon te punesoje staf per sallonin e bukurise "Deni&Dori"

  Kandidatet duhet te permbushin kriteret...
 3. Tirane, ofroj vend pune kujdestare te moshuarish

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Agjencia e ndermjetesimit Trinity kerkon te punesoje kujdestare te moshuarish. Kandidatet duhe te plotesojne kriteret e meposhtme:

  Te...
 4. Tirane, ofroj vend pune - Kujdestari femijesh ,te moshuarish si dhe punetore shtepie

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Agjencia e ndermjetesimit Trinity, kerkon te punesoje: babysiter, pastruese, kujdestare per te moshuar dhe punonjese sociale per femije me...
 5. Tirane, kerkoj vend pune babysiter, 30 vjec me certifikate si babysiter nga MMSR

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si babysiter. Si me poshte kriteret qe ofroj;

  · Mosha -> 30 vjec

  · Arsimi -> i larte

  · Disponibiliteti ->...
 6. Tirane, kerkoj vend pune Psikologe, 45 vjec, kam specializime te fushes ne Greqi

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si psikologe ose operatore sociale. Si me poshte kriteret qe ofroj;

  · Mosha -> 45vjec

  · Arsimi -> i larte,...
 7. Tirane, kerkoj vend pune babysitter, 45 vjec , arsimi i larte, Psikologji

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si babysiter

  Me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha -> 45 vjec

  · Arsimi -> i larte
 8. Tirane, kerkoj vend pune kujdestare te moshuarish, kam pervoje disa mujore ne Angli

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si kujdestare te moshuarish

  Me poshte kriteret qe ofroj:  Mosha -> 45 vjec
 9. Tirane, kerkoj vend pune sanitare, 44 vjec, 4 vjet eksperience si sanitare

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si babysiter

  Me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha -> 44 vjec

  · Arsimi -> i mesem
 10. Tirane, kerkoj vend pune babysitter, 44 vjec me eksperience ne kujdestari femijesh

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si babysiter

  Me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha -> 44 vjec

  · Arsimi -> i mesem
 11. Tirane, kerkoj pune babysitter, mosha 56 vjec

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si babysitter. Si me poshte kriteret qe ofroj;

  · Mosha -> 56 vjec

  · Arsimi -> i mesem

  · Eksperienca si...
 12. Tirane, kerkoj vend pune Kujdestari per femijet

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te ofroj sherbimin e kujdestarise per femijet .

  Si me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha -> 55 vjec

  · Arsimi -> i mesem
 13. Tirane, kerkoj vend pune Konsulente zyre ose mesuese anglishteje, mosha 26 vjec

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si asistente zyre ne agjensi te ndryshme apo edhe mesuese anglishteje

  Me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha ->...
 14. kerkoj vend pune Pastruese, full time, paradite, mosha 43 vjec ( interesohem te punoj ne familje apo biznese)

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si pastruese.

  Si me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha -> 43 vjec

  · Arsimi -> i mesem
 15. Tirane, kerkoj pune mesuese e ciklit te ulet ose per parashkollor

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si mesuese e ciklit te ulet.

  Si me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha -> 25 vjec

  · Arsimi -> i larte (...
 16. Tirane, kerkoj pune Kujdestar femijesh me aftesi ndryshe, jam kujdesur per femije autike

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si kujdestare per femijet ose per te moshuarit.

  Si me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha -> 22 vjec

  · ...
 17. Tirane, kerkoj pune Babysitter, arsimi i larte, 30 vjec

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpgł

  Kerkoj te punesohem si babysitter. Si me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha -> 30 vjec

  · Arsimi -> i larte

  · Gjuha e huaj ->...
 18. Tirane, kerkoj pune Babysitter, 53 vjec me certifikata perkatese ne perkujdesje

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si babysitter. Si me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha -> 53 vjec
  · Arsimi -> i mesem
  · Gjuha...
 19. Tirane, kerkoj pune Babysiter, kujdestare te moshuarish si edhe sanitare

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg
  Agjencia e ndermjetesimit Trinity iu vjen ne ndihme familjeve qe kerkojne perkujdesje ne sherbimet e meposhtme:

  Babysitter
  Perkujdesje...
 20. Tirane, kerkoj vend pune Pastruese, jam 33 vjec dhe ofroj sherbimin full time, paradite

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si pastruese.

  Si me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha -> 33 vjec

  · Arsimi -> i mesem
 21. Tirane, kerkoj pune Mesuese, 25 vjet eksperience ne mesimdhenie

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si mesuese. Si me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha -> 45 vjec
  · Arsimi -> i larte
  · Eksperienca ne arsim ->...
 22. Tirane, kerkoj vend pune sanitare dhe babysitter, 52 vjec dhe kam referenca nga familjet

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si babysitter ose sanitare Si me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha -> 52 vjec
  · Arsimi -> i mesem
  · ...
 23. Tirane, kerkoj vend pune Babysitter , kam eksperience disa vjecare ne kujdesin ndaj femijeve, jam 44 vjec

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si babysitter

  Me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha ->44 vjec

  · Arsimi -> i mesem
 24. Tirane, kerkoj vend pune edukatore ose babysitter, jam 48 vjec dhe kam 6 vjet eksperience

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si babysitter apo edukatore

  Me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha ->48 vjec

  · Eksperienca -> Kam eksperience...
 25. Tirane, kerkoj vend pune Punonjese sociale

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si punonjese sociale ne familje apo ne institucione private.

  Me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha -> 25 vjec
  ...
 26. Tirane, kerkoj vend pune full time si Punonjese sociale. Kam punuar si edukatore, mesuese dhe punonjese sociale

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si punonjese sociale ne institucione private

  Me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha -> 48 vjec

  · Arsimi -> i...
 27. Tirane, kerkoj pune babysitter, mosha 53 vjec, kam referenca ne familjet ku kam punuar

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si babysitter. Si me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha -> 53 vjec
  ·Arsimi -> i mesem
  · Eksperienca si babysiter...
 28. Tirane, kerkoj vend pune Punonjese sociale ne familje apo institucione private

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si punonjese sociale ne familje apo ne institucione private.

  Me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha -> 23 vjec
  ...
 29. Tirane, kerkoj vend pune part time babyitter dhe kuzhiniere

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem si babysiter apo kuzhiniere

  Me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha ->50 vjec

  · Arsimi -> i mesem
 30. Tirane, kerkoj vend pune part time Marketing ose burime njerezore

  http://www.njoftime.com/images/biznesi/trinity_coverd.jpg

  Kerkoj te punesohem ne marketing apo burime njerezore

  Me poshte kriteret qe ofroj:

  · Mosha ->22 vjec

  · Arsimi -> i larte si...
Trego rezultatin 1 deri 30 nga 60
Faqja 1 nga 2 1 2