Kerkohet nje BabySitter me kushtet e meposhtme:
- te jete ne moshen 18-25 vjec.
- te jete e perkushtueshme dhe e sjellshme.
- te jete e dashur dhe e buzeqeshur.
- te jete e kujdesshme dhe e...