Albacall

kėrko:

Type: Posts; User: conad romario; Fjala/-ėt kyēe:

kėrko: Kėrkimi zgjati 0.00 Sekonda.

 1. Tirane, Ofroj vend pune Shitese Bulmeti

  Ofrohet vend pune shitese bylmeti ne supermarket conad ne unazen e re, prane alpha banke.
  Preferohet te kete eksperienca te meparshme ne kete pozicion. Mosha deri ne 40 vjece.

  Cel : 0674092645
 2. Tirane, ofrohen vende pune

  OFROHET VEND PUNE PUNTOR MAGAZINE NE SUPERMARKET CONAD NE UNAZEN E RE , PRANE ALPHA BANKE. PREROHET TE JETE PA ANGAZHIME SHKOLLE MOSHA DERI NE 35 VJEC, TE KETE PATENTE ,

  Cel. : 0674092645
 3. Tirane, ofrohet

  OFROJME VENDE PUNE SHITESE BYLMETI NE SUPERMARKET CONAD NE UNAZEN E RE , PRANE ALPHA BANKE. PREFEROHET TE JETE FAMILJARE , MOSHA DERI NE 40 VJECE. TE INTERESUARAT TE PARAQITEN NGA ORA 10-16 .

  Cel....
 4. Tirane, ofroj vend pune Punetore Banaku

  OFROHET VEND PUNE PUNTORE BANAKU NE SUPERMARKET CONAD NE UNAZEN E RE, PRANE ALPHA BANKE.
  PREFEROHET TE KETE EKSPERIECA TE MEPARSHEME, TE JETE FAMILJARE DERI NE 40 VJEC.

  Cel : 0674092645
 5. Tirane, ofrohet

  OFROHET VEND PUNE SHITESE NE SUPERMARKET CONAD NE UNAZEN E RE, TIRANE. PREFEROHET TE JETE PA ANGAZHIME,PUNA ME TURNE, MOSH DERI NE 35 VJECE

  Cel. : 0674092645
 6. Tirane, ofrohet

  OFROHET VEND PUNE PUNTOR MAGAZINE NE SUPERMARKET CONAD NE UNAZEN E RE, TIRANE . PREFEROHET TE JETE PA ANGAZHIME, TE KETE PATENTE

  Cel. : 0674092645
 7. Tirane, ofroj vend pune Shites/e

  Ofrohet vend pune puntore marketi ne Supermarket Conad ne Unazen E RE, Tirane. Preferohet te jete familjare me ose pa ekseprience , deri ne moshen 35 vjec.

  Cel. : 0674092645
 8. Tirane, ofroj vend pune Shitese

  Ofrohet vend pune sistemuese ne supermarket Conad Romario . Ne Unazen e Re. Tirane . Preferohet te jete familjare deri ne 35 vjec .

  Cel. : 0674092645
 9. Tirane, Ofrohet vend pune sistemuese ne Supermarket Romario, ne Unazen e Re

  Ofrohet vend pune sistemuese ne Supermarket Romario, ne Unazen e Re ,Tirane.
  Preferohet te jet familjare, deri ne 35 vjec.

  Cel. : 0674092645
 10. Tirane, ofroj vend pune kasiere ne Supermarket Conad Romario ne unazen e Re

  Ofrohet vend pune kasiere ne Supermarket Conad Romario ne unazen e Re .Tirane.
  Preferohet te jete pa angazhime shkolle.

  Cel. : 0674092645
 11. Tirane, ofroj vend pune Punetor Magaziner

  Ofrohet vend pune pune punetor magazine ne Supermarket Conad ne Unazen e re prane Alpha banke.
  Preferohet te kete patente, mosh deri ne 35 vjec

  Cel. : 0674092645
 12. Tirane, ofroj vend pune Shitese

  Ofrohet vend pune shitese ne Supermarket Conad Romario ne Unazen e Re, prane Alpha Banke.
  Preferohet te jete familjare mosha 25-40 vjece,te jete e komunikueshme,

  Cel. : 0674092645
 13. Tirane, ofroj vend pune Punetore Magazine

  Ofrohet vend pune puntor magazine ne Supermarket Conad Romario ne Unazen e re ,prane Alpha Banke, Tirane.
  Preferohet te kete patente , mosha deri ne 35 vjec

  Cel. : 0674092645
 14. Tirane, ofroj vend pune Kasiere

  Ofrohet vend pune kasiere ne supermarket Conad Romario ne unazen e re , prane Alpha Banke. preferohet te kete eksperience, pa angazhime shkolle , mosha deri ne 35 vjece.

  Cel. : 0674092645
 15. Tirane, ofroj vend pune Shitese Bulmeti

  Ofrohet vend pune shitese bylmeti ne Supernmarket Romario, ne Unazen e re, Prane Alpha Banke.
  Preferohet te jete familjare mosha deri ne 40 vjece.

  Cel. : 0674092645
 16. Tirane, ofroj vend pune Punetor Magazine

  OFROHET VEND PUNE PUNTOR MAGAZINE NE SUPERMARKET CONAD ROMARIO NE UNAZEN E RE PRANE ALPHA BANKE. PREFEROHET DERI NE 35 VJEC DHE TE KETE PATENTE

  Cel. : 0674092645
 17. Tirane, Supermarket Conad Romario ne Unazen e Re ofron vend pune kasiere

  Supermarket Conad Romario ne Unazen e Re , prane Alpha Banke , ofron vend kasiere

  preferohet pa angazhime shkollore deri ne 35 vjec

  Cel. : 0674092645
 18. Tirane, ofroj vend pune sistemuese ne supermarket

  Ofrohet vend pune sistemuese ne supermarket Conad Romario ne Unazen E Re prane Alpha Banke, preferohet familjare , deri ne 40 vjece

  Cel. : 0674092645
 19. Tirane, ofroj vend pune asistente ekonomiste ne Supermarket

  Ofrohet vend pune asistente ekonomiste ne Supermarket Conad ne Unazen e Re , prane Alpha Banke,
  Preferohet femer, mbi 25 vjece, te kete eksperienca te me parshme ne kete fushe


  Cel. : 0674092645
 20. Kerkohet punetor magazine, ne Supermarket Conad Romario, ne Unazen e Re

  Ofrohet vend pune puntor magazine, ne Supermarket Conad Romario, ne Unazen e Re, prane Alpha Banke.
  Preferohet deri ne 35 vjec dhe te kete patente.

  Cel. : 0674092645
 21. Tirane, ofroj vend pune Punetor Marketi

  Conad Romario ne Unazen e Re, prane Alpha Banke
  Ofron vend pune punetor marketi, preferohet deri ne moshen 35 vjec, dhe te kete patenente.

  Cel. : 0674092645
 22. Tirane, ofrohet vend pune shitese ne supermarket (unaze e re)

  ofrohet vend pune shitese ne supermarket conad romario ne unaze e re, tirane, prane Alpha Banke.
  Preferohet familjare, dhe pa angazhime shkolle.

  Cel. : 0674092645
 23. Tirane, Ofrohet vend pune sistemues magazine ne supermarket (ne unazen e re)

  Ofrohet vend pune sistemues magazine ne supermarket conad romario ne unazen e re prane Alpha banke.
  Preferohet me patent, preferohet deri ne moshen 35 vjec.

  Cel. : 0674092645
Trego rezultatin 1 deri 23 nga 23