Albacall

kėrko:

Type: Posts; User: DIMENSION; Fjala/-ėt kyēe:

Faqja 1 nga 12 1 2 3 4

kėrko: Kėrkimi zgjati 0.01 Sekonda.

 1. Tirane, ofroj vend pune SHITESE

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėrcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 2. Tirane, ofroj vend pune ACCOUNT MANAGER (MARKETING)

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėrcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 3. Tirane, ofroj vend pune SPECIALIST SHITJESH

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėrcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 4. Tirane, ofroj vend pune MENAXHER OPERACIONAL

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėrcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 5. Tirane, ofroj vend pune AGJENT SHITJESH

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėrcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 6. Fier, ofroj vend pune Menaxher Dyqani

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpėrmjet shėrbimeve tė ofruara pėrcjell pėr tregun e punės vlerat mė tė mira...
 7. Tirane, ofroj vend pune SOCIAL MEDIA MANAGER

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėrcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 8. Tirane, ofroj vend pune DEPUTY HR MANAGER

  DIMENSION ėshtė njė kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese nė fushėn e Menaxhimit Strategjik tė Burimeve Njerėzore. Eksperienca 15 vjeēare e stafit tė saj nė Sistemin e Menaxhimit tė Burimeve...
 9. Tirane, ofroj vend pune SOCIAL MEDIA ME ITALISHT

  DIMENSION me njė experience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 10. Tirane, ofroj vend pune KASIERE

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 11. Tirane, ofroj vend pune SANITARE

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 12. Tirane, ofroj vend pune NDIHMES KUZHINIER

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėrcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 13. Tirane, ofroj vend pune INXHINIER MEKANIK

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėrcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 14. Tirane, ofroj vend pune KORDINATOR MARKETINGU

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėrcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 15. Tirane, Pozicione Vakante

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėrcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 16. Tirane, ofrohen vende pune (Restorante)

  DIMENSION me njė experience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira profesionale....
 17. Itali, ofroj vend pune Kujdestare Sociale per Itali

  DIMENSION ėshtė njė kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese nė fushėn e Menaxhimit Strategjik tė Burimeve Njerėzore. Eksperienca disa vjeēare e stafit tė saj nė Sistemin e Menaxhimit tė Burimeve...
 18. Tirane, ofroj vend pune SVILUPPATORI JAVA

  DIMENSION ėshtė njė kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese nė fushėn e Menaxhimit Strategjik tė Burimeve Njerėzore. Eksperienca disa vjeēare e stafit tė saj nė Sistemin e Menaxhimit tė Burimeve...
 19. Tirane, ofroj vend pune SVILUPPATORI PHP

  DIMENSION ėshtė njė kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese nė fushėn e Menaxhimit Strategjik tė Burimeve Njerėzore. Eksperienca disa vjeēare e stafit tė saj nė Sistemin e Menaxhimit tė Burimeve...
 20. Tirane, ofroj vend pune GRAPHIC DESIGNER dhe MENAXHER SHITJESH

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėrcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 21. Tirane, ofroj INTERNSHIP PER BURIME NJEREZORE

  DIMENSION me njė experience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpėrmjet shėrbimeve tė ofruara pėcjell pėr tregun e punės vlerat mė tė mira profesionale....
 22. Tirane, ofroj vend pune Financiere(me Italisht)

  DIMENSION ėshtė njė kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese nė fushėn e Menaxhimit Strategjik tė Burimeve Njerėzore. Eksperienca 10 vjeēare e stafit tė saj nė Sistemin e Menaxhimit tė Burimeve...
 23. Tirane, ofroj vend pune RECRUITMENT SPECIALIST

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 24. Tirane, ofroj vend pune Kamarier i Nivelit te Pare

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 25. Tirane, ofroj vend pune Kuzhinier

  DIMENSION me njė eksperience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 26. Tirane, ofroj vend pune Programues Senior

  DIMENSION me njė experience 10 vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 27. Berat, ofroj vend pune Asistente Zyre

  DIMENSION me njė experience disa vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 28. Tirane, ofroj vend pune Shites Sherbimi Transporti

  DIMENSION me njė experience 10 vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 29. Ofrohet vend pune Menaxher Eksporti (Per Jugun e Italise)

  DIMENSION me njė experience 10 vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
 30. Inxhinier miniere

  DIMENSION me njė experience 10 vjecare tė stafit tė saj nė Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nėpermjet shėrbimeve tė ofruara pėcjell pėr tregun e punes vlerat mė tė mira...
Trego rezultatin 1 deri 30 nga 357
Faqja 1 nga 12 1 2 3 4