Kerkojme puntor, Operator , PS3,PS4 dhe PC. Gaming-arena kerkon: operator per (salle lojrash) Playstation dhe PC. Kerkohet puntor mbi 18 vjece, i pergjegjshem per punen dhe per detyrat e tij si...