Shitet Panorameks Cs 8100, 2D+, HD DIGITAL, prodhim i Carestream Dental ne Korrik 2016.Eshte blere ne kompanine MEDFAU Sh.p.k, dhe shitet me kontraten e mirembajtjes me kete kompani.Grafia siguron...