Shes Mixer profesional per DJ te markes Pioneer DJM300S
Mixeri eshte i blere ne Amerike dhe shoqerohet me converterin per energjine.
Eshte perdorur vetem ne ambjent shtepie dhe eshte ne gjendje te...