Albacall
kliko

kėrko:

Type: Posts; User: RMSA; Fjala/-ėt kyēe:

kėrko: Kėrkimi zgjati 0.00 Sekonda.

 1. Tirane, ftese per oferte Blerje Veshmbathje-Ref:M06-2019

  Refugee and Migrant Services in Albania
  Sherbimet Shqiptare per Refugjate dhe Migrante

  Kerkese per Oferte

  Refugee and Migrant Services in Albania(RMSA), fton subjektet e interesuara te...
 2. Tirane, ftese per oferte Blerje veshmbathje per femije dhe te ritur - Ref: M05-19

  Refugee and Migrants Services Albania
  Sherbimet Shqiptare per Refugjate dhe Migrante
  ...
 3. Tirane, ofroj vend pune Specialist/e Prokurimi

  Titulli i pozicionit: Specialist Pokurimesh

  Detyrat:  Zhvillon procedurat e tenderimit bazuar ne rregullat dhe procedurat perkatese dhe siguron implementimin e tyre,
  Pergatit...
 4. Tirane, ftese per oferte Blerje te vazhdueshme bojera printeri dhe Drum” REF: RFQM03"

  KERKESE PER OFERTE

  Tirane, 22-05-2019

  Lenda: Kerkohet oferte per pjesemarrje ne proceduren e tenderit “Ftese per te konkurruar” me objekt “Blerje te vazhdueshme bojera printeri dhe...
 5. Tirane, ftese per oferte Blerje Karburant Diesel me tollon Elektronik M01-19

  KERKESE PER OFERTE


  Tirane 01-04-019

  “R.M.S.A - Sherbimet Shqiptare per Refugjate dhe Migrante” fton, te gjitha subjektet me veprimtari “Shitje Karburanti”, per te dorezuar oferten e tyre me...
 6. Tirane, tender ITB - Kontraktim 2 Klinka Dentare) (Ref: SH02-19)

  KERKESE PER OFERTE

  Tirane, 30-01-2019

  Lenda: Kerkohet oferte per pjesemarrje ne proceduren e tenderit “Ftese per te konkurruar” me objekt “ITB - Kontraktim 2 Klinka Dentare) (Ref:...
 7. Tirane, ftese per oferte Kontraktim 1 Subjekt Optik me Okulist ose Opticien (Tirane) (Ref SH03-19)

  KERKESE PER OFERTE


  Tirane, 30-01-2019

  Lenda: Kerkohet oferte per pjesemarrje ne proceduren e tenderit “Ftese per te konkurruar” me objekt “ITB - Kontraktim 1 Subjekt Optik me...
 8. Tirane, tender Kontraktim 1 Farmaci pėr Shėrbimin e furnizimit me Barna

  KERKESE PER OFERTE

  Tirane, 30-01-2019

  Lenda: Kerkohet oferte per pjesemarrje ne proceduren e tenderit “Ftese per te konkurruar” me objekt “ITB - Kontraktim 1 Farmaci per Sherbimin e...
 9. Tirane, ftese per oferte “Blerje Elektroshtepiake” REF: RFQ M09-18

  Refugee and Migrants Services Albania
  Sherbimet Shqiptare per Refugjate dhe Migrante

  ...
 10. Tirane, ftese per oferte “Prodhim dhe Montim Kioskash Pėr Zyra” REF: ITB M08-18

  Refugee and Migrants Services Albania
  Shėrbimet Shqiptare pėr Refugjatė dhe Migrantė
  Tiranė, mė 16-11-2018
  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ


  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesėmarrje nė procedurėn e...
 11. Tirane, ftese per oferte Sherbim per Auditim te Brendshem

  550040
  Refugee and Migrants Services Albania
  ShėrbimetShqiptarepėrRefugjatėdheMigrantė

  ...
 12. Tirane, ftese per oferte Blerje Veshmbathje

  549990

  Refugee and Migrants Services Albania
  Shėrbimet Shqiptare pėr Refugjatė dhe Migrantė

  Tiranė, mė 12-11-2018

  KĖRKESĖ PĖR...
 13. Tirane, Oferte per prokurim Nderhyrje Kirurgjikale

  543820
  Tirane 24-10-2018
  KERKESE PER OFERTE
  Lenda: Kerkohet oferte per pjesmarrje ne proēeduren e tenderit te hapur “Kerkese per oferte” me objekt...
 14. Tirane, ofroj vend pune 1 Perkthyese te Gjuhes Arabe - Ripostim

  512068

  Deshirojme te ftojme te gjithe te interesuarit se Shoqata R.M.S.A - SHERBIMET SHQIPTARE PER REFUGJATE DHE MIGRANTE do te hape 1 vende te ri pune si vijon me poshte:

  1 Perkthyese e gjuhes...
 15. Tirane, tender “Blerje pajisje kompjuterike (Hardware dhe Software)”

  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ  Lėnda:Kėrkohet ofertė pėr pjesmarrje nė proēedurėn e tenderit te hapur “Kėrkesė pėr ofertė” me objekt “Blerje pajisje kompjuterike (Hardware dhe Software)” pėr organizatėn...
 16. Tirane, tender Blerje tė vazhdueshme Toner dhe Drum per MFP”

  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ

  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesmarrje nė proēedurėn e tenderit te hapur “Kėrkesė pėr ofertė” me objekt “Blerje tė vazhdueshme Toner dhe Drum per MFP” pėr...
 17. Tirane, tender Blerje te Vazhdueshme Detergjente

  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ

  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesmarrje nė proēedurėn e tenderit te hapur “Kėrkesė pėr ofertė” me objekt “Blerje tė vazhdueshme Artikuj Pastrimi” pėr organizatėn jo-qeveritare...
 18. Tirane, tender “Blerje vazhdueshme matriale hidraulike”

  Kėrkohet ofertė pėr pjesmarrje nė proēedurėn e tenderit tė hapur “Kėrkesė pėr ofertė” me objekt “Blerje vazhdueshme matriale hidraulike” pėr organizatėn jo-qeveritare “Shėrbimet Shqiptare pėr...
 19. Tirane, tender “Blerje tė vazhdueshme matriale elektrike”

  Kėrkohet ofertė pėr pjesmarrje nė proēedurėn e tenderit te hapur “Kėrkesė pėr ofertė” me objekt “Blerje tė vazhdueshme matriale elektrike” pėr organizatėn jo-qeveritare “Shėrbimet Shqiptare pėr...
 20. Tirane, ofroj vend pune Kordinator/e Punonjės Social

  Titulli i pozicionit: Kordinator/e Punonjės Social
  Kriteret kryesore janė:
 21. Tirane, tender Blerje tė vazhdueshme artikuj kancelarie Leke

  KĖRKESĖ PĖR OFERTĖ

  Lėnda: Kėrkohet ofertė pėr pjesmarrje nė proēedurėn e tenderit te hapur “Kėrkesė pėr ofertė” me objekt “Blerje tė vazhdueshme artikuj kancelarie” pėr...
 22. Tirane, ofroj vend pune Asistent Financiere (Femėr)

  Titulli i pozicionit: Asistent Financiere (Femėr)
  Kriteret kryesore janė:
 23. Tirane, ofroj vend pune Jurist

  3 Juriste

  Kriteret qė duhet tė pėrmbushin kandidatėt:
  Arsim i larte.
  Eksperience pune minimalisht 2 vjet.
  Njohes i ligjit te Azilit
 24. Tirane, ofroj vend pune Mjek (M)

  2 Mjeke (Meshkuj)

  Kriteret qė duhet tė pėrmbushin kandidatėt:
  Arsim i larte.
  Specialiteti - Mjek i pergjithshem
  Eksperience pune minimalisht 2 vjet.
 25. Tirane, ofroj vend pune Operator/e Terreni

  Pozicioni pėr tė cilin mund tė aplikoni:

  2 Operatore/Asistente Terreni

  Kriteret qė duhet tė pėrmbushin kandidatėt:  Arsim i mesem/i larte.
  Eksperience pune ne fusha te ngjashme...
 26. Tirane, ofroj vend pune Asistent Llogaritar

  Titulli i pozicionit: Asistent llogaritar
  Detyrat:


  Zhvillon procedurat e tenderimit bazuar ne rregullat dhe procedurat perkatese dhe siguron implementimin e tyre,
  Pergatit dokumentacionin...
 27. Tirane, ofroj vend pune Mesuese/Perkthyese e Gjuhes Perse

  Titulli i pozicionit: Mesuese/perkthyese e gjuhes farsi (femer)
  Detyrat:

  Zhvillon kurset e gjuhes per mesimin e gjuhes shqipe,
  Pergatit metodologjine e dhenies se mesimit,
  Ben...
Trego rezultatin 1 deri 27 nga 27