Zona/Rruga : Tophane, Xhabiej

2+1 e mobiluar, me parking te garantuar , uje drita 24 ore, preferohen familjar dhe persona te rregullt pasi shtepia ndodhet ne nje lagje mjaft te mire dhe te qete....