Zona/Rruga : asdreni


Esht dyqan/magazin​ i pershtashem per xhdo lloj biznezi me xhamari dhe 2 dyer.Ndodhet ne cep 2 rugve 94 metra katror kontaktoni me mu per teper informacione


Cel. :...