Renovatio shpk kerkon 100 operator telefonike PART-TIME per fushatat LUCE/GAS dhe TIM

Ofrojme kompensim deri ne 330 lek/ora dhe komisionet me te larta ne treg.

Kandidatet duhet:

-Te jene...