Albacall
kliko
kliko

kėrko:

Type: Posts; User: INFO-Telecom Shpk; Fjala/-ėt kyēe:

kėrko: Kėrkimi zgjati 0.00 Sekonda.

 1. Tirane, ofroj vend pune NOC Engineer (Telephony Emphasis)

  INFO-Telecom is looking for: Technical Department Member

  Job Position:NOC Engineer (Telephony Emphasis)
  INFO-Telecom SHPK

  Purpose:
 2. Tirane, ofroj vend pune Linux and Database Administrator

  INFO-Telecom is looking for: Linux and Database Administrator


  Linux and Database Administrator

  Skills:
  • Knowledge of database queries
  • Knowledge of database...
 3. Tirane, ofroj vend pune NOC Engineer (Telephony Emphasis)

  INFO-Telecom is looking for: Technical Department Member

  Job Position:NOC Engineer (Telephony Emphasis)
  INFO-Telecom SHPK

  Purpose:
 4. Tirane, ofroj vend pune Developer / Programmer

  INFO-Telecom is looking for: Technical Department Member

  Job Position: Senior Software Developer / Programmer

  Job Summary

  If you are an exceptional developer with an aptitude for new...
 5. Tirane, ofroj vend pune System Admin and Software Developer

  INFO-Telecom is looking for: Technical Department Member


  Job Position: System Admin and Software Developer


  Job Summary

  If you are an exceptional developer with an aptitude for new...
 6. Tirane, ofroj vend pune Finance and Billing Assistant

  “INFO-Telecom Shpk” eshte nje kompani qe ushtron aktivitet ne fushen e Telekomunikacionit, e cila siguron shitje totale dhe me pakice te Telekomunikacionit dhe sherbime te dhenash.
  Per Interes te...
 7. Tirane, ofroj vend pune SysAdmin and Voice CRM Development Teamleader

  INFO-Telecom is looking for: Technical Department Member

  Job Position: SysAdmin and Voice CRM Development Teamleader

  Job Summary

  If you are an exceptional developer and sysadmin with an...
 8. Tirane, ofroj vend pune Invoice Control and Billing Specialist

  INFO-Telecom is looking for: Financial Department Member

  Job Position: Invoice Control and Billing Specialist

  Requirements: Bachelor Degree in Information Economy
  Strong Analytical Skills...
 9. Tirane, ofroj vend pune Senior Database Administrator / Programmer

  INFO-Telecom is looking for: Technical Department Member

  Job Position: Senior Database Administrator / Programmer

  Salary: The minimum wage for this job position is ALL 150,000

  Job Summary
  ...
 10. Tirane, ofroj vend pune Rates Support

  INFO-Telecom is looking for: Technical Department Member

  Job Position: Rates Support

  Job Description

  The rates support job position is responsible for checking, fixing and loading the...
 11. Tirane, ofroj vend pune Senior Database Administrator / Programmer

  INFO-Telecom is looking for: Technical Department Member

  Job Position: Senior Database Administrator / Programmer

  Salary: The minimum wage for this job position is ALL 150,000

  Job Summary
  ...
 12. Tirane, ofroj vend pune Senior Software Developer / Programmer

  INFO-Telecom is looking for: Technical Department Member

  Job Position: Senior Software Developer / Programmer

  Salary: The minimum wage for this job position is ALL 150,000

  Job Summary

  If...
 13. Tirane, ofroj vend pune Invoice Control and Billing Specialist

  INFO-Telecom is looking for: Financial Department Member

  Job Position: Invoice Control and Billing Specialist

  Requirements:

  Bachelor Degree in Information Economy

  ...
 14. Tirane, ofroj vend pune Asistente Billing

  “INFO-Telecom Shpk” eshte nje kompani qe ushtron aktivitet ne fushen e Telekomunikacionit, e cila siguron shitje totale dhe me pakice te Telekomunikacionit dhe sherbime te dhenash.
  Per Interes te...
 15. Tirane, ofroj vend pune KONTABILIST/E

  “INFO-Telecom” ėshtė njė kompani qe ushtron aktivitet ne fushen e sherbimeve te komunikimeve elektronike, si ofrimi i sherbimit te Telefonise Publike Fikse, dhe te Internetit.

  Per Interest e...
 16. Tirane, Job Vacancy Announcement - Business Sales Rapresentative me profil IT per Kompani Interneti

  Business Sales Rapresentative ( IT Profile)

  DETYRAT DHE PERGJEGJESITE:

  1. Prezanton dhe shet produktet dhe sherbimet e kompanise klienteve egzistues dhe atyre te rinj.
  2. Te permiresoje...
 17. Tirane, Freelancer Web Programmer - Part Time

  Web Programmer - Part Time

  Ju lutem ne emailin e aplikimit shkruani qe aplikoni per kete pozicion.

  DETYRAT DHE PERGJEGJESITE:

  1. Ndjek kerkesat nga Drejtori teknik per zhvillimin e...
 18. Tirane, Job Vacancy Announcment - Business Sales Rapresentative me profil IT per Kompani Interneti

  Business Sales Rapresentative ( IT Profile)

  DETYRAT DHE PERGJEGJESITE:

  1. Prezanton dhe shet produktet dhe sherbimet e kompanise klienteve egzistues dhe atyre te rinj.
  2. Te permiresoje...
 19. Tirane, Job Vacancy Announcment-Business Unit Sales Director

  http://www.njoftime.com/karriera/infotelecom_Unit_Sales_Director.pdf
 20. Tirane, Job Vacancy Announcment-NOC Engineer ( Telephony Emphasis )

  http://www.njoftime.com/karriera/infotelecom_NOC_Engineer.pdf
 21. Tirane, ofroj vend pune Network Specialist (Level: Junior) Network Administrator - Expert (Level: Senior Level)

  Vacancy Announcement
  Network Specialist (Level: Junior)
  Network Administrator - Expert (Level: Senior Level)

  Technical Department
  INFO-Telecom SHPK
  Duties
  • Develop reports for network...
 22. Tirane, ofroj vend pune System Integration Engineer/Manager

  Technical Department

  INFO-Telecom SHPK

  Duties
  • Develop reports for new and existing software packages of INFO-Telecom
  • Perform systems design work to develop or procure applications ...
Trego rezultatin 1 deri 22 nga 23