Bar Restaurant Pizzeri MEGUSTA (Ish-Kontinental),

ofron Pune ne Pozicionet:
Kamarier/e,
Banakier/e,
Sanitare,
me ose pa eksperience.

Page konkuruese dhe kushte te mira pune.