kėrko:

Type: Posts; User: Sophie Caffe; Fjala/-ėt kyēe:

kėrko: Kėrkimi zgjati 0.00 Sekonda.

 1. Tirane, ofroj vend pune ndihmes banakiere

  Kerkohen punonjese (f) per pozicionin e Ndihmes Banakierit,

  Mosha 30-55 vjec
  Te mund te punoj me turne


  Ofrohen paga konkuruese dhe transport ne fund te turnit te dyte.

  Cel. : 0696080058
 2. Tirane, ofroj vend pune Kamarier/e Banakier/e

  Kompania Sophie Caffe kerkon te punesoj Kamarier/e dhe banakier/e me kohe te plote.

  Mosha 20-35 vjec
  Arsimi i mesem ose me larte,
  Te njoh nje gjuhe te huaj
  Te mund te punoj me turne
  Te mund te...
 3. Tirane, ofroj vend pune Banakier/banakiere

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj Banakier/e dhe kamarier/e me orare te plote.

  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me turne.
  Te...
 4. Tirane, ofroj vend pune Kamarier/e

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj kamarier/e me orare te plote.
  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me turne.
  Te mund te punoj ne...
 5. Tirane, ofroj vend pune Kamarier/e Banakier/e

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj Banakier/e dhe kamarier/e me orare te plote.
  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me turne.
  Te mund...
 6. Tirane, ofroj vend pune Banakier/banakiere

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj Banakier/e me orare te plote.
  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me turne.
  Te mund te punoj ne...
 7. Tirane, ofroj vend pune Kamarier/e Banakier/e

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj Banakier/e dhe kamarier/e me orare te plote.
  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me turne.
  Te mund...
 8. Tirane, ofroj vend pune Kamarier/e Banakier/e

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj Banakier/e dhe kamarier/e me orare te plote.
  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me turne.
  Te mund...
 9. Tirane, ofroj vend pune Banakier/banakiere

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj Banakier/e me orare te plote.
  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me turne.
  Te mund te punoj ne...
 10. Tirane, ofroj vend pune Banakier/banakiere

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj Banakier/e me orare te plote.
  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me turne.
  Te mund te punoj ne...
 11. Tirane, ofroj vend pune Banakier/banakiere

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj Banakier/e me orare te plote.
  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me turne.
  Te mund te punoj ne...
 12. Tirane, ofroj vend pune Kamarier/e Banakier/e

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj Kamarier/e si dhe Banakier/e me orar te plote.
  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me turne.
  Te...
 13. Tirane, ofroj vend pune Kamarier /banakier

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj Kamarier/e si dhe Banakier/e me orar te plote.


  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me...
 14. Tirane, ofroj vend pune Kamarier /banakier

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj Kamarier/e si dhe Banakier/e me orar te plote.


  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me...
 15. Tirane, ofroj vend pune Kamarier /banakier

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj Kamarier/e si dhe Banakier/e me orar te plote.


  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me...
 16. Tirane, ofroj vend pune Kamarier /banakier

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj Kamarier/e si dhe Banakier/e me orar te plote.


  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me...
 17. Tirane, ofroj vend pune Kamarier /banakier

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj Kamarier/e si dhe Banakier/e me orar te plote.


  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me...
 18. Tirane, ofroj vend pune Ndihmes banakiere

  Kompania Sophie Caffe ,

  kerkon te punesoj ndihmes banakiere,

  Mosha 30-50 vjece
  Te mund te punoj me turne.
  Te mund te punoj ne grup.

  ofrohen kushte te mira pune dhe paga konkuruese.
 19. Tirane, ofroj vend pune Ndihmes banakiere

  Kompania Sophie Caffe ,

  kerkon te punesoj ndihmes banakiere,

  Mosha 30-50 vjece
  Te mund te punoj me turne.
  Te mund te punoj ne grup.

  ofrohen kushte te mira pune dhe paga konkuruese.
 20. Tirane, ofroj vend pune Ndihmes banakier

  Kompania Sophie Caffe ,

  kerkon te punesoj ndihmes banakiere,

  Mosha 30-50 vjece
  Te mund te punoj me turne.
  Te mund te punoj ne grup.

  ofrohen kushte te mira pune dhe paga konkuruese.
 21. Tirane, ofroj vend pune Kamarier/e - Banakier/e

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj Kamarier/e si dhe Banakier/e me orar te plot.


  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me...
 22. Tirane, ofroj vend pune Kamarier/e - Banakier/e

  Kompania Sophie Caffe,

  kerkon te punesoj Kamarier/e si dhe Banakier/e me orar te plot.


  Mosha 20-35 vjec.
  Arsim te mesem ose me larte.
  Te dije gjuhe te huaj.
  Te mund te punoj me...
Trego rezultatin 1 deri 22 nga 22