Kerkoje te punoj si Dizajn Part-Time

Mbi 12 vite eksperienc ne fushen e Dizajnit si Marketing, Rrjetet Sociale, Parapergatitje per shtyp
dhe editim i cfar do lloje materiali per te dhen zgjidhje...