Albacall

kėrko:

Type: Posts; User: Dritani010; Fjala/-ėt kyēe:

Faqja 1 nga 2 1 2

kėrko: Kėrkimi zgjati 0.00 Sekonda.

 1. Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 65.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat

  Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 65.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat.

  Nr : 0682377355
 2. Tirane, shes 17 Euro

  Shiten Aparat fotocasti Polaroid Old per survenir ne ambjentet tuaja mund te jen dhe funksional. :)
  17€ lek copa
  Nr 0672411000599779

  Cel. : 0672411000
 3. Tirane, shes 65.000 Euro (Kombinat)

  Zona/Rruga : Kombinat

  Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 65.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat.
  Nr 0682377355

  Cel. : 0682377355
 4. Tirane, shes 65.000 Euro

  Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 65.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat.
  Nr 0682377355

  Cel. : 0682377355
 5. Tirane, Shes Shtepi 3+1+BLK, 400 m² 65.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat

  Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 65.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat.

  Cel : 0682377355
 6. Tirane, shes 17 Euro

  Shiten Aparat fotocasti Polaroid Old per survenir ne ambjentet tuaja mund te jen dhe funksional. :)
  17€ lek copa
  Nr 0672411000

  Cel. : 0672411000
 7. Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 65.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat

  Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 65.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat.

  Cel : 0682377355
 8. Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 65.000 Euro

  Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 65.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat.

  Nr: 0682377355
 9. Tirane, shes 1.500 Leke

  Shitet kuti handmade per bizhu
  Cmimi: 1500 lek
  Nr: 0672411000

  Cel. : 0672411000
 10. Tirane, shes 2.000 Leke

  Shiten Aparat fotocasti Polaroid Old per survenir ne ambjentet tuaja mund te jen dhe funksional. :)
  2000 lek copa
  Nr 0672411000

  Cel. : 0672411000
 11. Tirane, shes 2.000 Leke

  Shiten Aparat fotocasti Polaroid Old per survenir ne ambjentet tuaja mund te jen dhe funksional. :)
  2000 lek copa
  Nr 0672411000

  Cel. : 0672411000
 12. Tirane, shes 2.000 Leke

  Shiten Aparat fotocasti Polaroid Old per survenir ne ambjentet tuaja mund te jen dhe funksional. :)
  2000 lek copa
  Nr 0672411000575875

  Cel. : 0672411000
 13. Tirane, shes 65.000

  Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 65.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat.
  Nr: 0682377355
 14. Tirane, shes 75.000 Euro (Hamndi Bardhoshi)

  Zona/Rruga : Hamndi Bardhoshi

  Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 75.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat.
  Nr: 0682377355
 15. Tirane, shes 2.000 Leke

  Shiten Aparat fotocasti Polaroid Old per survenir ne ambjentet tuaja mund te jen dhe funksional. :)
  2000 lek copa
  Nr 0672411000
 16. Tirane, shes 75.000 Euro

  Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 75.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat.
  Nr: 0682377355

  Cel. : 0682377355
 17. Tirane, shes 2.000 Leke

  Shiten Aparat fotocasti Polaroid Old per survenir ne ambjentet tuaja mund te jen dhe funksional. :)
  2000 lek copa
  Nr 0672411000

  Cel. : 0672411000
 18. Tirane, shes 2.000 Leke

  Shiten Aparat fotocasti Polaroid Old per survenir ne ambjentet tuaja mund te jen dhe funksional. :)
  2000 lek copa
  Nr 0672411000

  Cel. : 0672411000
 19. Tirane, shes 2.000 Leke

  Shiten Aparat fotocasti Polaroid Old per survenir ne ambjentet tuaja mund te jen dhe funksional. :)
  20 mijelek copa
  Nr 0672411000
 20. Tirane, shes Aparat fotocasti Polaroid Old 2000 Leke

  Shiten Aparat fotocasti Polaroid Old per survenir ne ambjentet tuaja mund te jen dhe funksional. :)
  20 milek copa
  Nr 0672411000

  Cel. : 0672411000
 21. Tirane, shes Aparat fotocasti Polaroid Old 2000 Leke

  Shiten Aparat fotocasti Polaroid Old per survenir ne ambjentet tuaja mund te jen dhe funksional. :)
  20 mijelek copa
  Nr 0672411000

  Cel. : 0672411000
 22. Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 75.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat

  Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 75.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat.
  Nr 0682377355

  Cel. : 0682377355
 23. Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 75.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat

  Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 75.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat.
  Nr: 0682377355

  Cel. : 0682377355
 24. Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 75.000 Euro

  Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 75.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat.


  Cel : 0682377355
 25. Shes Iphone 5s 5000 Leke

  Shitet Iphone 5s Bordi per shkak te demtimit te qarkut
  Cmimi 50 milek
  Nr 0672411000

  Cel. : 0672411000
 26. Tirane, shes 5 aparate fotocasti 45 Euro

  Shiten 5 aparate fotocasti mund te perdoren per relik ose per zbukurim per biznesin ose Lokalin tuaj (mund te jen dhe ne gjendje pune por kan shum koh pa u perdorur)
  Cel. : 0672411000
  45 Euro


  ...
 27. Njoftimi: Tirane, shes

  nga Dritani010

  Tirane, shes

  Shiten Ram

  Per Desktop

  * DDR2 1Gb 6 Euro
  * DDR2 2Gb 11Euro

  Per Laptop

  * DDR2 1Gb 8Euro
 28. Tirane, shes 6.118

  Shiten Ram

  Per Desktop

  * DDR2 1Gb 6 Euro
  * DDR2 2Gb 11Euro

  Per Laptop

  * DDR2 1Gb 8Euro
 29. Tirane, shes 3+1+BLK 75.000 Euro

  Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 75.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat.

  Cel. : 0682377355
 30. Tirane, shes 3+1+BLK 75.000 Euro

  Tirane, shes shtepi 3+1+BLK Kati 2, 400 m² 75.000 Euro (Hamndi Bardhoshi) Kombinat.

  Cel. : 0682377355
Trego rezultatin 1 deri 30 nga 42
Faqja 1 nga 2 1 2