Ofrohet Servis & Mirmbajtje dhe Asistence Teknike 24 ore per:

Kondicionere, Aspiratore, Rekuperatore, Sisteme HVAC, Konstruksione Metalike dhe ne Mobileri.


Ne shtepi, zyra, lokale,...