Shoqeria ''SBM Group'' shpk e cila operon ne fushen e ndertimit me nje eksperience 20 vjecare ne treg kerkon te punesoje:

Inxhinier Ndertimi/Arkitekt

Detyrat:
• Ndjekjen dhe menaxhimin e...