Ju pelqen futbolli? Jeni ne kontakt me te?

Ofrojme mundesi punesimi part-time per te mbuluar ndeshje futbolli nga stadiumet shqiptare. Nevojitet njohje mbi mesatare e anglishtes dhe nje lloj...