Shitet Eko, Ultrasound GE Logiq 3 Pro BT 05.

Eko eshte e paisur me dy sonda, nje konvekse abdominale dhe nje sonde vaginale.
Color dopler
2D
2 porta per sonda.

Per me teper informacion na...