kėrko:

Type: Posts; User: A.M.G sh.p.k; Fjala/-ėt kyēe:

Faqja 1 nga 2 1 2

kėrko: Kėrkimi zgjati 0.00 Sekonda.

 1. Tirane, ofroj vend pune Menaxher Shitjesh Horeca

  Pėrshkrimi

  A.M.G shpk - Algida eshte kompani me eksperience 20 vjecare ne importimin dhe shperndarjen e produkteve ushqimore te ndryshme te ngrira. Sot jemi prezent ne te gjithe tregun shqiptar me...
 2. Tirane, ofroj vend pune Punetor Magazine, Pirunist

  PershkrimA.M.G shpk - Algida eshte kompani me eksperience 20 vjecare ne importimin dhe shperndarjen e produkteve ushqimore te ndryshme te ngrira. Sot jemi prezent ne te gjithe tregun shqiptar me nje...
 3. Tirane, ofroj vend pune Shofer

  PėrshkrimiA.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 20 vjeēare nė importimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira. Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun shqiptar...
 4. Shqiperi, ofroj vend pune Magazinier

  Pėrshkrimi

  A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 20 vjeēare nė inportimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira. Sot jemi prezentė nė tė gjithė tregun...
 5. Tirane, ofroj vend pune Supervizor

  PėrshkrimiA.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 20 vjeēare nė inportimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira. Sot jemi prezentė nė tė gjithė tregun shqiptar...
 6. Tirane, ofroj vend pune Financiere

  Pėrshkrimi

  Pėrshkrimi A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 20 vjeēare nė inportimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira. Sot jemi prezentė nė tė gjithė...
 7. Tirane, ofroj vend pune Mekanik

  Pėrshkrimi

  A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 20 vjeēare nė importimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira.
  Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun...
 8. Shqiperi, ofroj vend pune Drejtor Shitjesh

  Pėrshkrimi

  A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 20 vjeēare nė inportimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira. Sot jemi prezentė nė tė gjithė tregun...
 9. Peshkopi, ofroj vend pune Agjent Shitje

  Pėrshkrimi

  A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 20 vjeēare nė importimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira. Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun...
 10. Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitjesh

  Pėrshkrimi

  A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 20 vjeēare nė importimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira. Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun...
 11. Tirane, ofroj vend pune Menaxher Shitjesh Key Account

  Pėrshkrimi


  A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 20 vjeēare nė inportimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira. Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun...
 12. Tirane, ofroj vend pune Menaxher/e Shitjesh (Horeca)

  Pershkrim

  A.M.G shpk - Algida eshte kompani me eksperience 20 vjecare ne importimin dhe shperndarjen e produkteve ushqimore te ndryshme te ngrira. Sot jemi prezent ne te gjithe tregun shqiptar me...
 13. Tirane, ofroj vend pune Punetore Magazine

  Detyrat  - Pergatitja e porosive te ndryshme ne magazine.
  - Sistemimi i produkteve ne magazine.  Kualifikimet / Kėrkesat
 14. Tirane, ofroj vend pune Koordinator/e Shitjesh

  Detyrat  · Pergjegjes per zhvillimin dhe mbajtjen e te dhenave te shitjes dhe venia ne dispozicion ne formate te ndryshme dhe sipas kerkeses se menaxhereve te shitjes dhe administratorit sipas...
 15. Tirane, ofroj vend pune Pergjegjes i Departamentit te Mekanikes

  PėrshkrimiA.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 20 vjeēare nė importimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira. Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun shqiptar...
 16. Tirane, ofroj vend pune Supervizor Shitjesh per Pikat e Shumices

  Pėrshkrimi

  A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 15 vjeēare nė inportimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira. Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun...
 17. Tirane, ofroj vend pune Ekonomiste.

  Detyrat:

  •Ben regjistrimin ditor te veprimeve te Arkes.
  •Ben regjistrimin e faturave tatimore te shitjeve.
  •Kontrollon veprimet e magazines (faturat flete-hyrje, flete-dalje) faturat e magazines...
 18. Tirane, ofroj vend pune Supervizior Shitjesh

  Detyrat/Pergjegjėsitė

  - Realizimi i objektivave te shitjes sipas sasise, kodeve dhe vleres financiare.
  - Njohja shume e mire e tregut dhe shfrytezimi optimal i mundesive qe ofron ky treg. Ndjekja...
 19. Tirane, ofroj vend pune Asistent/e Drejtor Shitjesh

  PėrshkrimiA.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 15 vjeēare nė importimin dhe shpėrndarjen e produkteve tė ndryshme ushqimore. Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun shqiptar me njė...
 20. Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitje ne zonen e Durresit.

  Pėrshkrimi

  A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 15 vjeēare nė importimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira. Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun...
 21. Tirane, ofroj vend pune Operatore Shitje

  Pėrshkrimi

  A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 15 vjeēare nė inportimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira. Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun...
 22. Tirane, ofroj vend pune Financiere (F)

  Pėrshkrimi
  A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 15 vjeēare nė
  inportimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira.
  Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun...
 23. Tirane, ofroj vend pune Asistente Menaxheri Blerjesh

  A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 15 vjeēare nė importimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira. Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun shqiptare me njė...
 24. Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitje

  A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 15 vjeēare nė importimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira. Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun shqiptar me njė...
 25. Tirane, ofroj vend pune Drejtor Shitjesh

  Pėrshkrimi  A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 15 vjeēare nė inportimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira. Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun...
 26. Tirane, ofroj vend pune Asistente Menaxheri Blerjesh

  Pėrshkrimi  A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 15 vjeēare nė importimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira. Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun...
 27. Tirane, ofroj vend pune Menaxher Rajonal

  Pėrshkrimi

  A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 15 vjeēare nė inportimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira.Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun...
 28. Tirane, ofroj vend pune Magazinier

  Tirane, ofroj vend pune MAGAZINIER


  A.M.G Sh.P.K - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 10 vjeēare nė distribuimin e produkteve ushqimore tė ngrira. Sot jemi prezent nė tė gjithė tregun...
 29. Tirane,ofroj vend pune Menaxher Shitjesh

  Pėrshkrimi

  Menaxhon dhe koordinon shitjet ne terren.
  Pergjegjes per planifikimin, organizimin, drejtimin, kontrollin, vleresimin dhe motivimin e forces shitese.
  Raporton tek Drejtori i...
 30. Tirane, ofroj vend pune SANITARE

  A.M.G shpk - Algida® ėshtė njė kompani me eksperiencė 15 vjeēare nė importimin dhe shpėrndarjen e produkteve ushqimore tė ndryshme tė ngrira.
  Sot jemi prezente nė tė gjithė tregun shqiptar me njė...
Trego rezultatin 1 deri 30 nga 40
Faqja 1 nga 2 1 2