Zona/Rruga : Rruga 5 Maji

Apartamenti eshte pjese e nje kompleksi pallatesh, ndodhet ne katin e 3-te te banimit. Ka dy ballkone veri-lindje dhe veri-perendim. Kompleksi ndodhet pas qendres...