LINJE EKZISTUESE DHE LINJE E RE SI REZULTAT I ZGJERIMIT TE VEPRIMTARISE.

KERKOHEN MAKINISTE ME EKSPERIENCE DHE PA EKSPERIENCE OSE NXENES.

TE INTERESUARIT TE KONTAKTOJNE NE NR. E TEL.

...