Albacall
kliko

kėrko:

Type: Posts; User: Erme; Fjala/-ėt kyēe:

kėrko: Kėrkimi zgjati 0.00 Sekonda.

 1. Tirane, ofroj vend pune Banakiere dhe Kamarier

  Kerkojme Banakiere dhe kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Banakierja te jete rreth moshes 35-45 e komunikueshme dhe e shkathet.
  Gjithashtu kerkohet kamarier rreth moshes 20-25 vjeē....
 2. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Kerkojme kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 25 vjec, i komunikueshem dhe i shkathet. Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit.
  Ofrojme kushte te mira pune si dhe...
 3. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Kerkojme kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 25 vjec, i komunikueshem dhe i shkathet. Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit.
  Ofrojme kushte te mira pune si dhe...
 4. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Kerkojme kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 25 vjec, i komunikueshem dhe i shkathet. Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit.
  Ofrojme kushte te mira pune si dhe...
 5. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Kerkojme kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 25 vjec, i komunikueshem dhe i shkathet. Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit.
  Ofrojme kushte te mira pune si dhe...
 6. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Kerkojme kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 25 vjec, i komunikueshem dhe i shkathet. Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit.
  Ofrojme kushte te mira pune si dhe...
 7. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Kerkojme kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 20-25 vjec, i komunikueshem dhe i shkathet. Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit.
  Ofrojme kushte te mira pune si...
 8. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Kerkojme kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 20-25 vjec, i komunikueshem dhe i shkathet. Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit.
  Ofrojme kushte te mira pune si...
 9. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Kerkojme kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 20-25 vjec, i komunikueshem dhe i shkathet. Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit.
  Ofrojme kushte te mira pune si...
 10. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Kerkojme kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 20-25 vjec, i komunikueshem dhe i shkathet. Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit.
  Ofrojme kushte te mira pune si...
 11. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Kerkojme kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 20-25 vjec, i komunikueshem dhe i shkathet. Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit.
  Ofrojme kushte te mira pune si...
 12. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Kerkojme kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe. Te jete rreth moshes 20-25 vjec, i komunikueshem dhe i shkathet. Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit. Ofrojme kushte te mira pune si dhe...
 13. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Kerkojme kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe. Te jete rreth moshes 20-25 vjec, i komunikueshem dhe i shkathet. Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit. Ofrojme kushte te mira pune si dhe...
 14. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Kerkojme kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe. Te jete rreth moshes 20-25 vjec, i komunikueshem dhe i shkathet. Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit. Ofrojme kushte te mira pune si dhe...
 15. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Kerkojme kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe. Te jete rreth moshes 20-25 vjec, i komunikueshem dhe i shkathet. Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit. Ofrojme kushte te mira pune si dhe...
 16. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Cel. : 069 55 88 358
 17. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Kerkojme kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 20-25 vjec, i komunikueshem dhe i shkathet.
  Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit.
  Ofrojme kushte te mira pune...
 18. Tirane, ofroj vend pune Kamarier

  Kerkojme kamarier me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 20-25 vjec, i komunikueshem dhe i shkathet.
  Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit.
  Ofrojme kushte te mira pune...
 19. Tirane, ofroj vend pune Banakiere

  Kerkojme banakiere me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 35-45 e komunikueshme dhe e shkathet.
  Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit.
  Ofrojme kushte te mira pune si dhe...
 20. Tirane, ofroj vend pune Banakiere

  Kerkojme banakiere me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 35-45 e komunikueshme dhe e shkathet.
  Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit.
  Ofrojme kushte te mira pune si dhe...
 21. Tirane, ofroj vend pune Banakiere

  Kerkojme Banakiere me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 35-45 e komunikueshme dhe e shkathet.
  Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit.
  Ofrojme kushte te mira pune si dhe...
 22. Tirane, ofroj vend pune Banakiere

  Kerkojme Banakiere me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 35-45 e komunikueshme dhe e shkathet.
  Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit.
  Ofrojme kushte te mira pune si dhe...
 23. Tirane, ofroj vend pune Banakiere me eksperience

  Kerkojme Banakiere me eksperience per nje lokal bar kafe.
  Te jete rreth moshes 35-45 e komunikueshme dhe e shkathet.
  Kerkojme kamarier deri ne 27 vjec..
  Lokali ndodhet prane Shkolles se Baletit....
Trego rezultatin 1 deri 23 nga 23