IBUS
Ofron vend pune shites biletash dhe kontrollore per autobuset interurban.
Puna do te kryhet ne keto stacione:
1. Stacioni i trenit Lushnje
2. Pushimi i shoferit
3. Dushk
4. Rrethrrotullimi...