Ofroj mbajtje te llogarive financiare dhe mbyllje bilanci me cmime te arsyeshme.

Part time.
Eksperience shume vjecare ne finance/kontabilitet.
Garantoj cilesi dhe bashkepunim.
Ne Tirane dhe ne...